Gömma sig bakom solglasögon

Mina solglasögon är min räddning

När jag nu befinner mig i fritt fall helt utan möjlighet att förhindra de känslor som stormar inom mig är jag glad att jag har mina solglasögon att gömma mina tårdränkta ögon bakom. Det är ett par billiga solglasögon jag köpt från Kina och aliexpress. Men det är stora solglasögon, och det är tur med tanke på svullnaden kring ögonen.

Gråter av dejtingsajter

Bara jag närmar mig tanken på att behöva gå in på dejtingsajter för att försöka det omöjliga. Tanken på att bläddra bland alla dejtingprofiler och inte leta efter dig, det gör mig gråtfärdig och illamående. Jag ser ingen annan väg än dejtingsajter, att jag skulle prata med någon alls är osannolikt och att jag skulle bjuda ut någon på dejt är uteslutet. Som jag känner just nu gäller det även dejtingsajter, jag har noll lust att komma över dig. Jag vill ha dig, det är det enda.

Gemensamt företagslån för att bygga framtid

Det var så jag hade planerat det. Att vi med hjälp av ett företagslån tillsammans skulle bygga en framtid där vår geografiska position inte gjorde skillnad på lön eller inkomst. Att ha ett företag som kan skötas från världens alla hörn. Det var min plan, inte att ta ett företagslån själv. Du hade säkert begripit de krångliga lånevillkor jag kämpade med, sedan hade du låtsats som om även du tyckte det var komplicerat.

Reseförsäkring 365 dagar om året

Nästa del av planeringen var att vi skulle resa året runt. Att reseförsäkringen var vår hemförsäkring, att vårt hem var oberoende av något annat än oss två. Du är mitt hemma, jag hoppades vara ditt. Jag hoppas det än, men jag tror det inte längre. Jag tror inte du vill resa jorden runt med mig, jag tror inte jag kan bli det du söker. Jag tror det du föll för skulle försvinna om jag ändrade på det jag är. Jag mer än tror, jag vet att det är på det viset.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s